28 септември 2008 г.

Абе къв е тоя бе?

Ул. "Добруджа", районът на СОУ "Сава Доброплодни" и на СОУ "Йоан Екзарх". Пешеходна пътека. Паркирала кола с номер Н 5000 АР. Факт е, че съм карал шофьорските курсове преди 24 години, но... Та, по повод на тези снимки днес предлагам следната анкета:
Кой е човекът, паркирал по този странен начин:
а) някой, който си е купил книжката и не е ходил на курс;
б) някой пълен идиот;
в) някоя мутра;
г) заместник-директорът на Областната дирекция на полицията в Шумен Ивелин Дучев

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ако смятате, че знаете правилния отговор, копирайте го изпратете заедно със снимката на адрес: rdvrsh@iservice.bg или използвайте формата в сайта на МВР на адрес http://www.mvr.bg/contactus.htm с бележка "На вниманието на министър Михаил Миков". Надявам се, че и директорът на ОДП Валентин Александров ще направи всичко да бъде установен и санкциониран арогантният водач, паркирал по този начин.

10 коментара:

Анонимен каза...

не се заяждай.и ти беше поомачкал градинката пред вас.

Красимир Крумов каза...

Което е право, право е и не отричам. Веднъж и единствен път и повече няма да се повтори, още повече, че бай Кръстьо почина и случката и пререканието с него ми е някаква тежест. Ама направи разлика - градинката пред блока и пешеходната пътека надлъжно. И служебното положение на лицето... В случая дали ще се качи на 6 ракии в колата или ще си паркира така автомобила - разлика няма - щом няма задръжки да го направи - не е за полицията. Камо ли да бъде неин заместник-директор.

fen каза...

Този е пешеходец:)

Георги каза...

Верният отговор е :
д) човекът си е съвсем нормален водач на пешеходомил :D

Анонимен каза...

д) вероятно на излизане от паркчето му е свършило горивото

kenkal каза...

Нали трябва да вижда кой и как пресича улицата... Винаги и само на пешеходна пътека! Ей!

soms каза...

най-ми допада отговор "Г". най-е правдоподобен. само, че защо трябва да се пише на сайта на МВР? смятат ли, че ще направят нещо? ами ако е отговор "Г"? по добре някой с по-тежка кола да мине от там и да го забърше. вярно малко звучи като Закона на джунглата ама какво да се прави, след като сме се докарали до това дередже?

Красимир Крумов каза...

Улисах се в работа и забравих да добавя отговора. Шофьорът, паркирал по този начин е заместник-директорът на Областната дирекция на полицията в Шумен комисар Ивелин Дучев. Когато се обадих на директора на ОДП комисар Валентин Александров, каза, че на комисар Дучев ще бъде съставен акт по ЗДП. Надявам се. Ще проверя. Би трябвало да му отнемат и точки. Нямало основание за административно (служебно) наказание, тъй като бил в извънработно време и бил спрял да играе мач.

Анонимен каза...

>"Веднъж и единствен път и повече няма да се повтори, още повече, че бай Кръстьо почина "

Ма ти и бай Кръстьо ли си намачкал :)

Алекс каза...

Крумов, последният коментар на Божо кърти мивки :))! Иначе каквото си писал...така е! Няма никаква култура по родните пътища, нито от страна на полицията, нито от стана на останалите водачи. Ти много добре знаеш какво преживях преди 6 месеца, бях на косъм от смъртта, а друг мой много любим човек си "замина" без да може да осъществи хилядите си идеи за един по добър и просперираш Шумен. Лека и пръст!