20 декември 2007 г.

Писмо от Мина

"Привет, колеги!
Преди да освободя този не много уютен кабинет, пълен с хаотични архивни материали, докладни, вестници и почти с нищо не изразяващ моята индивидуалност, ми се иска да отнема още малко от вашето време. През последните три години /с изключение на последните два месеца/ телефонът ми не спираше да звъни благодарение на вашия интерес към работата на екипа на кмета Веселин Златев и на общинската администрация. Благодаря ви за този интерес! Да работя с кмета Веселин Златев и целия му екип за мен бе огромно предизвикателство и удоволствие, защото това са хора, които те карат да вървиш напред. Научих много, както от кмета и неговите заместници, така и от вас. Контактите ми с медиите бяха най-интересната и най-отговорната част от работата ми в общината. От другата страна на масата се убедих, че голяма част от шуменските журналисти са истински професионалисти, способни да държат нащрек всеки кметски екип и всеки PR. Радвам се, че запазих приятелите в гилдията, които имах преди да започна работа в общината, а мисля, че спечелих и нови. Е, ще има и кой да почерпи, че освобождавам този неудобен стол /нямам предвид колежката, която ще седне на него/, но това е в реда на нещата."

2 коментара:

Анонимен каза...

Успех на Мина. Тя е стойностен човек и не се притеснявам за нейното бъдеще!

DARIN MALCHEV DONCHEV каза...

Мина, работих с теб и ще продължавам да работя перфектно! Благодаря ти за вниманието и винаги приветливото настроение , с което си ме приемала и във Вариант 6 и в общината!!!
Лошото то ти е само едно ? Че си се родила в България!!!! Моето отношение не се гради от позицията,а от качествата на човека .. така че не се притеснявай !