19 декември 2010 г.

Къде е купонът? Където сме ние.

11 коментара:

ранни записвания Дидим каза...

в очакване при това с нетърпение на нови пубикации на този блог, поздрави

диабетични храни каза...

Няма достъп до видеото - ако е така с повечето хора май няма мнаго смисъл да бъде публикувана връзка. А ми беше интересно да видя за какви купони става въпрос... Надявам се да го видя все пак!

доставка на подправки каза...

Ако го има в ютюб може да се гледа видеото евентуално...

Екскурзии Испания каза...

Купонът е там където сме ние и е такъв както си го направим така е! КАТО ЗАГЛАВИЕ ми допада, жалко, че клипчето не ми тръгва.

средиземноморски круизи каза...

Разбира се, че където сме ние там е и купонът. Кой както си го направи такъв ще бъде. От нас самите си зависи в какво настроение сме и как възприемаме нещата, които ни се случват.Едно толкова просто изказване, а какви неща изникват на човека, поздравления за темата!Видеото няма как да го гледаме, това е лошото, но имам чувството, че това е просто една картинка за заблуда, че има клипче хаха, което е много оригинално!Дано да имаме повече поводи да се събираме и да си правим весело, независимо на каква възраст станем трябва да запазим веселбата в себе си.

почивка бали каза...

Под купон може да се разбере и да се гледа от две гледни точки купон , тоест да направим пълна бъркотия в живота на някого, с цел да му отмъстим и за нас това да е купон, но пък може и да се съберем с приятели и да се веселим с танци , музика и хапване.Кой както си го направи.Разбира се че ние хората от нас зависи всичко.Може и да сме в пустинята без нищо и отново да си направим хубав купон.Блога ти е много интересен, и не спираш да пишеш, за което ти благодарим.Надяваме се да не спираш и да започнеш да казваш малко снимки.Жалко, че има проблем с видеото , което е качено или само при мен е така?

доставка на мляко каза...

Съжалявам, че клипът е бил премахнат,който е качен на статията, интересно ми стана какво е качено във връзка с тази тема, но може и да е само за заблуда, че е имало клип, а да е просто един надпис, което също ми допада.Блога ти винаги е интересен, дано по често обновяваш информацията в него.Купонът е там където си го направим ние разбира се и 3-4 човек да сме, ако си правим весело няма значение бройката.Под купон се разбира не непременно пиене и правене на глупости, а самото чувство, че си щастлив с когото си където й да си.

парфюми online каза...

Това се казва добър пост, поздравления.Бога е винаги интересен с любопитни статии, продължавайте да споделяте с нас.Все пак и животът е кой както си го направи такъв ще бъде, такъв е е и купонът, когато го поискаме веднага можем да го направим. Не от друг, а от нас самите си зависи в какво настроение сме и как възприемаме нещата, които ни се случват.Видеото няма как да го гледаме, това е лошото, но имам чувството, че това е просто една картинка за заблуда,която предизвика много коментари.Купонът не го ли носим вътре в себе си няма как да си го създадем.

круизи каза...

Интересен постер, който може да се използва на доста места, продължавайте да ни радвате с публикациите си.

круизи каза...

Страхотен надпис, че видеото не е на разположени интересно ми е по повод това заглавие какво може да изгледаме!? хахах купонът ще е винаги там където сме ние разбира се, то без нас купон ли е? хахаах разкошна тема, само какви спомени ми донесе сега като се замисля. Важно е да живеем така както ние се чувстваме щастливи и доволни стига само да не е за сметка на други хора.Блога е изключително заинтригуващ веднага си го слагам при любимите които да посещавам.

Почивка в Турция каза...

Къде може да се намери видеото, защото нещо не мога да се орпавя, а съм на почивка в момента.