27 януари 2010 г.

Двубой в ефира

Братовчедка ми Ростислава си е купила кола и се радва като дете, първи автомобил и е. Бившата секретарка на кмета Веселин Златев Дима Костова решила да я джафне под статуса във Фейсбук и станало едно мазало, голям купон, както се казва. А Дима много се изложи. Намесих се, като джентълмен, който не може да позволи да нагрубяват жени от моята фамилия, ето и диалозите във Фейсбук:

'Rostislava Todorova' хммммм.... парктроник... Какъв? С колко сензора? От къде? Монтаж в Шумен?
Вчера в 21:42 · Добави коментар ·Харесва миНе харесвам
Darin Donchev харесва това.

Dima Kostova
Абе Рости, ти тук няколко дни ни превърна в автомобилни сервизи... Няма да стане тук във Фейсбука -давай да се виждаме - всички имаме автомобили - някои чисто нови, някои и по-малко нови - можем да обменим опит :))
Вчера в 22:12

Darin Donchev
Елементарна работа и срува към 100лв.Зад иконмическия техникум ще ти го скложат ще кажеш, че аз те пращам...
Вчера в 22:13

'Rostislava Todorova'
Благодаря, полковник! :-))) Това ми трябваше!
Вчера в 22:36

'Rostislava Todorova'
Дима, кои "вас" превърнах в автомобилни сервизи, че ми е трудно да схвана?Има една проста операция - бутон дясно на борд, на който пише "скрий" или "премахни"!Апропо, смятам да питам през следващите седмици за още доста неща.
Вчера в 22:38

Dima Kostova
Как кои - всичките ти в момента поглеждам 347 приятеля. И за прости и за сложни операции - на драго сърце, предполагам, че и другите приятели няма да имат нищо против.
Вчера в 22:46

Krasimir Krumov
Хаха, Дима Костова пак показа класа. Абе Димич, много имаш навик да се навираш между шамарите. Аз на няколко пъти аха да те овършея, дето ми влизаш неподготвена и ми пускаш изреченийца, ама айде заради старата дружба и общите познати.
Вчера в 23:26 ·

'Rostislava Todorova'
Костова!!! Времето, когато един си позволява да говори от името на всички, отдавна отмина! Само ти от 347 души си се почувствала "обърната на автосервиз". Не разбирам (само предполагам) какъв точно ти е проблема, но се надявам ти да си го разбираш.Ще продължа да си питам по автомобилни теми - щом ми разглеждаш профила, сигурно четеш, че някои от приятелите ми с удоволствие ги коментират! Ти недей!
Вчера в 23:42

Dima Kostova
оооооооооо миличките ми, ами аз си влизаам във Фейсбук- начало и какво да правя като имам по-малко приятели от теб - и ми излиза кой, какво за деня....и все ти с някакви автомобили. А що се касае за леката артилерия, която си извикала за подкрепа - ще ти кажа - аз отдавна за разлика от вас не съм наемница и печеля милиони, а вие си пишете и плашете тук.....когото си решите....все тая....
преди 11 часа

Krasimir Krumov
Абе Дима, ти наистина показваш най-ниска класа, мина през различни йерархии, но като те чета как пишеш, си останала на нивото на заводска счетоводителка, затворена в кабинет и лишена от умения за общуване. Не била наемница - Дима, не си наемница, защото си наложница! Милионите не ги печелиш ти, а влиянието на хора около теб. Ти наистина ще ме ядосаш. За каква се имаш, бе?
преди 3 часа ·

Надежда Иванова
За лудото не питай, то самО се обажда. (българска народна приказка)
преди 3 часа

'Rostislava Todorova'
Димитрина, СКЪПА моя! След като ти отговорих първия път, излязох на редовната си вечерна разходка с кучето! НИКОГО не съм викала, а не съм виновна, че ПРОСТОТИЯТА ти е видяна от всички междувременно! Ако бях у дома, щях доста по-бързо да те наредя! КАК ДА ТИ ОБЯСНЯ, че ТИ имаш бутон "скрий (публикациите на тзои приятел)" - ИЗПОЛЗВАЙ ГО! Или просто ме изтрий от малобройната си приятелска листа. Аз няма да направя това с теб - ЗАБАВЛЯВАШ МЕ!
преди 2 часа

'Rostislava Todorova'
А колкото до милионите, наемниците, наложниците, карането на нови автомобили (което беше ключовата фраза в първата ти простотия), плашенето (това къде го видя?) - за ПСИХИАТЪР си!
преди 2 часа
Напишете коментар...
По-стари публикации

2 коментара:

Анонимен каза...

Достоен разговор за шуменския еснаф!

Marin каза...

Dima Kostova "Човек трябва да е независим. Всичко започва с малка независимост. Отначало не я забелязваш. Докато изведнъж се почувстваш уплетен в мрежата на навика. Навик за който съществуват много имена. Едно от тях е любов. Не трябва да се свиква с нищо. Дори с тялото." /Ерих Мария Ремарк/ Хайде... на работа и никаква рутина! :))
преди 13 часа · Добави коментар · Харесва миНе харесвам
Dima Kostova и 5 други харесват това.

Georgi Nedqlkov
Оооо...да... мъдра жена - музикант, художник, прогимназиален учител, счетоводител, кореспондент, амбулантен търговец, посредник на фирма за надгробни паметници и най-вече велик писател.
Много точно го е казала. И двете често носят със себе си чувство на изолация, на самота.
Днес в 10:58

Dima Kostova
за това човек и не спира да дерзае :))
преди 11 часа

Желез Енчев
Тази жена е направила долу-горе някакво перефразиране на думите на Свами Вивекананда.....същото го прави и онзи жалък писател Пауло Коелю....на мен повече ми харесва да чета нещата в оригинал....а не нескопосано перефразирани... :)
преди 9 часа

Dima Kostova
е жената е била философ по свой си начин и повече писател, в никакъв случай не може да се сравнява с великите индийски философи :))
преди 9 часа

Georgo D' Tomazi
коя жена е направила тези ужасии да перефразира ?
преди 9 часа

Желез Енчев
....да съгласен съм....особено със Свами Вивекананда... :)
преди 9 часа

Georgo D' Tomazi
АБЕ ПИЧОВЕ, МАЙТАПИТЕ ЛИ СЕ или сте идиоти
преди 9 часа

Желез Енчев
Тебе пък кой те пита?!
преди 9 часа

Радослав Златев
Само да доуточним-жената е Ерих Мария Ремарк, а Свами Вивекананда е велик индийски философ. Хайде, дерзайте!
преди 9 часа

Желез Енчев
Не само философ....ами и религиозен водач с едни от най-хубавите книги на тая тема , едва ли има нещо по добро писано в тази област ......от това на Вивекананда....Руди.....google няма да ти даде пълна информация за него.... ;)
преди 9 часа

Darin Donchev
Ерих Мария Ремарк е ..мъж !
преди 7 часа