7 ноември 2009 г.

Владо Кипров обърна колата

Шуменският производител на асансьори Владо Кипров направи днес зрелищно родео до супера в кв. "Боян Българанов", по чудо няма жертви, миг по-рано през траекторията на колата му минала майка с количка. От това, което ми разказаха - слизал с ок. 100 километра в час откъм лозевския път и се опитал да завие с "катаджийско" обръщане със спирачка. Докато не изхвърчал със скъпоценния си Вайпър в калната трева под един от блоковете. Карал лично Кипров, твърди, че не бил пил. Случката за него можеше да приключи дотука, ако преди малко не ми беше звъннал телефонът. Обажда се Малката Деси, мотаеше се по едно време край Юрий Проданов, сега работи при Кипров (Става дума за една кришнарка Десислава Кръстева, а не за моята приятелка Деси Марангозова, както си помислили читателите). Та, вика ми тая Деси, днес съм бил правил снимки, г-н Кипров бил желаел да не се публикуват снимки на колата. Тая направо уби всичко детско в мене. Кой е Кипров, че да казва какво ще публикуваме и какво не? Кипров днес обърна не вайпъра си. Обърна колата, защото явно не знае как да се държи. Не си спомням след нещастната Юлияна Дончева някой да се е опитвал да ми казва какво да публикувам. Груба грешка. Много ми е интересно какви са констатациите в съставения акт за ПТП, още повече, че доста полицаи в цивилно облекло днес оказваха "съчувствие" на Кипров.





6 коментара:

Анонимен каза...

с мутренските пари е така

Анонимен каза...

Хубава кола, но в ръцете на селянче.
Какъв простак трябва да си за да правиш такива селски изпълнения насред града?!? С това какво се показва? Че такива простаци не ги интересуват другите и си правят каквото им скимне? Или?
Вярно обърна колата Патока.

Анонимен каза...

така е защото до вчера КИПРОВси ходеше с галошките ,а за много кратко време му дадоха да завърти едни пари и той се помисли за велик и пилот от формула1,но в живота винаги има баланс и като се приземиш в канавката от високо хем боли ,хем ти се смее целия град ,защото не ти е за първи път-преди около месец бе до ТОМБУЛ ДЖАМИЯ.Важното е че е жив и здрав и да му е за урок и да си купи собствена кола не да се гъзари с коли на партии

Unknown каза...

Крадени пари от ДДС. Продадеш асансьор без фактура, само 10% ДДС начисляваш за "услугата" вместо законните 20%. Лоша практика в строителния бранш.

Анонимен каза...

Дали е изпитвал срам от постъпката си?

Анонимен каза...

Не че го защетавам но и аз ако имах подобна кола щях да правя подобни неща само че не бих ги пробвал в населено място докато не бъда сигурен че няма да напрая беля. Иначе , че е мошенник така е.