1 февруари 2008 г.

А така!

Галя Ганева, която тука си знаем като Лудото Гале го вкара яко на областния координатор на "Атака" Румен Русев днес. Изтипосала семейната драма на Румбата в "168 часа" като се почне от жена, любовница, син, племеник, зет, дъщеря и тотално го е направила за резил. А вчера плюска с него на коктейла на общинската съветничка от ДПС Стефанка Маринова и си приказваше с него ни лук яла, ни лук мирисала, въпреки, че вестникът вече е бил на път за печатницата. Друг е въпросът, каква хапка му се отвори на сидериста Русев на коктейл на почерпка на депесарка, но това е за друго писане. Та, звъннали от София на Румбата, че е изтипосан в "168" и хукнал да изкупи целия тираж на вестника в Шумен. Най-доволен от цялата ситуация е дистрибуторът Любо Лефтеров, потрива ръце с блеснал поглед и вика - за утре ще заявя още бройки. А интересът е голям. На магазина за джиесеми до "Кристал" ксерокопие от статията беше залепена на витрината. Тъй че Румен няма какво да скрие. А е възможно да е изкупил тиража за да чете и да наваксва пропуските в читателската си култура от миналото. 800 бройки да е изкупил, по 30-ина страници без кръстословицата и рекламите, това прави 24 000 страници. Може направо трета диплома за "висшо" да му дадат и долу горе ще му излезе на прилична цена - 800 бройки, по 90 стотинки 720 лева. Те по толкова вървят купените дипломи на някои общински съветници.

5 коментара:

Анонимен каза...

абе бе ме е~е за Русев, ама ега ти тъпата история. кви любовници, кви жени, синове и т.н. Това ли е ннай-важното? Баси Лудата Галина.

Анонимен каза...

абе не ме е~е за Русев, ама ега ти тъпата история. кви любовници, кви жени, синове и т.н. Това ли е ннай-важното? Баси Лудата Галина.

Анонимен каза...

И защо да е луда Галина-защото е писала за него ли?

Красимир Крумов каза...

Не, отпреди си е така. Поне откакто я помня. Не знам кой и го лепна това, но като каже някой Лудата Галя, всеки се сеща за какво става дума. Даже, веднъж беше писала нещо за бившия директор на ХЗ "Панайот Волов", че произвеждал фалшив червен пипер и с парите си купил червено БМВ. И помня, Венци Венков го беше питал - Абе няма ли да я съдиш тая, а оня отговори - Не, казаха ми, че била луда. Аз бих казал просто че е коварна и подла. И тежко му и горко, който и се върже на акъла.

Анонимен каза...

Ето и въпросната статия от вестник 168 часа.

http://nezavisim.net/index.php?option=com_content&task=view&id=5442&Itemid=2

Вън от АТАКА такива тъпи продажници като "висшиста" Румен Стефанов Русев!