17 юни 2007 г.

И замириса на море

Дойде. Сезонът на морето дойде. Вчера прескочихме до "Дом полски" във Варна и открихме сезона на плацикането. Във фоайето на почивната станция на полското правителство има стари фотоси на дома от 30-те години, когато на практика се е намирал на самия бряг, а плажната ивица е стигала до него. През май 2003 година само асфалтовата ивица делеше станцията от плажа, сега вече на първа линия е цопнат огромният хотелски спа комплекс "Азалия". "Азалия" е популярна сред семействата с деца най-вече заради басейните с топла вода и двете пързалки. Сигурно повече няма да отидем там. Не за друго, а има по-хубави места, от такива, на които са накацали човек върху човека и то в самото начало на сезона. Ето и още няколко минуса - вход за басейна 6 лева за възрастни, 3 за дете. 10 спускания на пързалката са 7 лева. Чадър лева, шезлонг 7. Като се сметне на двама души с едно дете масрафът излиза без храна и напитки 36 лева. Само за сравнение - на открития басейн на "Гранд-хотел ВАРНА" цената за шезлонг-дюшек е 8 лева и включва вход за самия басейн. Агата отсвири пързалката. Спусна се три пъти и отиде да се цамбурка цял ден в морето, останалите спускания ги реализирах аз, не беше зле. С две думи - ако обичате навалицата, кича, дебелите цени, шумотевицата а също и да се ядосвате къде да паркирате - "Азалия" е идеалното място за вас. Ако не - минете към следващия постинг.

3 коментара:

Анонимен каза...

According to Security News Daily, farmacia on line is associated with
sexual arousal in women.

Here is my page ... discover this info here

Анонимен каза...

There is also a major producer of oil and natural gas
in paphos car hire's territorial waters. In a Europe where big banks hold outsize political and financial power Cypriot banks wield assets eight times the size of the country's economy.


my web page: paphos car rental airport

Анонимен каза...

Like farmacia on line, Limbaugh gets a temporary surge of controversy - a boost in a sexual-desire score.
Children with permanently runny noses play in the background, the YouTube
app simply plays video over the music rather than pausing it like the Nexus One, and
certainly the Droid. In June 2009, that sample arrived at the Houston undercover address, containing 200 farmacia on line tablets that later tested to be counterfeit.



Feel free to visit my blog: additional resources